Over ons

Intro

Welkom bij Mediatuig, een creatief filmproductiehuis gevestigd in Utrecht. Bij ons draait alles om het vormgeven van verhalen en ideeën op een unieke manier. Met toewijding, tijd en passie voor ons vak brengen wij filmproducties tot leven. Ons ervaren team van professionals staat garant voor technische expertise en doordachte marketingstrategieën, wat resulteert in commerciële films die buiten de gebaande paden treden en een vleugje durf bevatten.

Grenzen verkennen in film

Bij Mediatuig hebben we een passie voor films die een eigenzinnige en creatieve benadering combineren met unieke visuele stijlen en intrigerende en gedurfde thema's.

Onze nieuwsgierigheid kent geen grenzen en we zijn niet gebonden aan één enkel aspect. Hierdoor werken we zowel aan documentaires als aan korte speelfilms en bedrijfsfilms.

Klanten

Bij Mediatuig werken we trots samen met diverse klanten uit uiteenlopende sectoren. Onze klanten durven buiten de gebaande paden te treden en  geloven in de kracht van creatieve storytelling. Door nauw samen te werken en te luisteren naar de wensen van onze klanten, zorgen we ervoor dat elk project een succesverhaal wordt.

GOOD HABITS

KONINKLIJKE HORECA NEDERLAND

SOGETI

RUIG EN GEROEST

GATX

NOVI HOGESCHOOL

Samen groeien

We zien onze klanten niet alleen als klanten, maar als partners in een gedeelde reis naar een doel. Samen met jou duiken we in de essentie van jouw merk en creëren we films die jouw doel bereiken. Samen verkennen we nieuwe mogelijkheden en nemen we creatieve risico's.

project in gedachten?

~ Let’s talk.

FILMS BUITEN
DE LIJNTJES

Kanaalstraat 215B, Utrecht
KvK: 78629012
Btw: NL003357841B48
Telefoon: +31 6 33 04 73 06

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Volg ons op social media!

Youp, Thijs of Sofie.
Antwoordt binnen enkele uren
Youp, Thijs of Sofie.
Hey! Meteen duidelijk antwoord op jouw toekomstige project? Klik op de zwarte knop en chat met een van onze creatives!
Start Whatsapp Chat